Monday, February 25, 2008

Trambulină

Francezului Fabien Boudarene a afirmat că nu-i place să piardă şi vrea să revină în prim-plan cu Universitatea. "Şepcile roşii" şi-au blindat compartimentul median pe ultima sută de metri.
Francezul Fabien Boudarene (29 de ani) a semnat cu "U" la sfîrşitul săptămînii trecute un contract valabil pînă la finalul sezonului, dar nu a putut fi folosit în meciul cu Rapid din cauza lipsei vizei medicale.

Căzut în dizgraţia antrenorului la formaţia bulgară Litex Loveci, Boudarene a preferat să vină în România. "Universitatea Cluj este pe ultimul loc în clasament şi e o oportunitate pentru mine să mă afirm ajutînd echipa să evite retrogradarea. Dacă am bătut Rapidul înseamnă că sînt jucători buni aici", a spus Boudarene.

Francezul şi-a făcut şi o scurtă caracterizare: "Nu accept să fiu deposedat. Nu-mi place să pierd. Lupt cu dinţii pentru fiecare minge". În cazul în care "U" va evita retrogradarea la finalul sezonului, Boudarene ar putea rămîne la Cluj. "În vară, am vrea să-l cumpărăm definitiv", a precizat preşedintele Toni Doboş.

Trei lucruri despre Boudarene
1 - "U" Cluj a plătit 50.000 de euro pentru împrumutul jucătorului de la Litex Loveci
2 - Boudarene este însurat şi îşi va aduce soţia la Cluj ca să locuiască împreună
3 - 1 milion şi jumătate de euro este preţul la care este estimat mijlocaşul francez pe piaţa transferurilor

from gsp.ro

No comments: