Sunday, January 13, 2008

Asteptat de Meszaros, Luis Miguel soseste diseara


Fundasul de nationalitate portugheza Luis Miguel urmeaza sa ajunga in Cluj in aceasta seara pentru a da probe de joc la "U".

El evolueaza pe postul de fundas stanga si a bifat de-a lungul carierei sale mai multe sezoane la Vitoria Guimaraes si Porto B. "Jucatorul are doar o zi la dispozitie sa ma convinga ca merita un loc in echipa, pentru ca urmeaza sa plecam marti dimineata la Sovata", a declarat antrenorului lui "U" Cluj, Alpar Meszaros (foto).

Fotbalistii clujeni au liber maine si urmeaza sa efectueze luni inca doua antrenamente, inaintea plecarii in stagiul montan de la Sovata, ce va dura 12 zile.

Altfel, fundasul de 20 de ani de la Gloria Bistrita Sergiu Serban nu a convins in antrenamentul din cursul zilei de azi, astfel incat a fost lasat sa plece.

Fabio Bilica se va alatura, pana la urma, colegilor sai de la "U", dupa o perioada de sase zile de absenteism. "Bilica a avut unele probleme in Brazilia cu biletele de avion. Luni ajunge in Cluj si in urmatoarea zi va pleca cu restul echipei in cantonament", a afirmat Meszaros.
from citynews

No comments: