Tuesday, January 15, 2008

"Sepcile rosii" au plecat in cantonament


Elevii tehnicianului Alpar Meszaros au plecat in aceasta dimineata in cantonamentul montan de la Sovata, unde se vor pregati timp de 12 zile.

Staff-ul tehnic al Universitatii Cluj a deplasat un lot de 23 de jucatori, brazilianul Bilica si portarul Mircea Oltean urmand sa faca jonctiunea cu echipa in cantonament, in aceasta seara.

"Ne vom axa mai mult pe partea fizica, pentru ca jucatorii sufera inca la acest capitol, motiv pentru care am ales Sovata pentru primul cantonament. Bilica urmeaza sa soseasca, el face o zi din Rio de Janeiro pana la Bucuresti. Trebuie sa completam lotul de 25 de jucatori pana la inceputul returului", a spus antrenorul Meszaros.

La 36 de ani, veteranul Radu Sabo se bucura ca mai rezista cantonamentelor. "Este o perioada foarte grea, eu am depasit de mult timp cantonamentul cu numarul 20. Sper sa iesim din acest cantonament fara accidentari", a marturisit Sabo.

Universitatea Cluj va reveni pe "Ion Moina" in 25 ianuarie, unde isi va continua antrenamentele pana in prima zi a lunii februarie. Pentru 2 februarie este programat al doilea stagiu de pregatire, in Antalya (Turcia).
from citynews

No comments: