Friday, January 18, 2008

Cadou pentru fani

Fotbaliştii de la „U” şi baschetbaliştii de la „U” Mobitelco vor juca un meci amical, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, într-un eveniment care se doreşte a fi un cadou pentru suporteri.

Meciul ar urma să aibă loc la finalul lunii ianuarie, după revenirea din cantonamentul de la Sovata al echipei de fotbal. Baschetbaliştii se vor afla atunci în săptămâna premergătoare derby-ului cu CSU Ploieşti, programat la 2 februarie, la Cluj. Conducerile celor două cluburi consideră că va fi un eveniment de impact pentru suporteri, în timp ce jucătorii vor doar să se distreze. Căpitanul echipei de baschet „U“ Mobitelco, Mihai Silvăşan (foto jos) a declarat: „Nu cred că este important cu ce scor se va termina meciul. La baschet ne pricepem noi, iar la fotbal ei, dar nu cred că vom fi depăşiţi prea uşor, pentru că şi noi mai jucăm fotbal la antrenamente. Deci, chiar pe lângă “fenomen” nu vom fi. Sperăm să fie un meci în care să ne bucurăm cu toţii”.


De cealalată parte, Alpar Meszaros (foto sus), antrenorul fotbaliştilor consideră cu mult umor că jucătorii săi se vor impune fără probleme în meciul de baschet şi nu ştie dacă-l va câştiga pe cel de fotbal. „Universitatea este echipa surprizelor, deci mă aştept să-i batem pe baschetabalişti la baschet şi să pierdem la fotbal. Ştiu că Stelică Gherman este un excelent practicant al baschetului şi mă bazez că va şti cum să-i aşeze în teren pe băieţi. Apoi, să nu uităm că avem în lot fotbalişti înalţi, cum ar fi Cordoş, Astorga, Iodi, Nemanja Jovanovici şi Mircea Oltean. Îi batem la înălţime şi mă tem că lupta sub panou va fi floare la ureche. Nu este exclus să-l folosim în meciul de baschet şi pe Toni Doboş, care nici el nu este mic de înălţime. Singura întrebare este dacă facem suta?! Acum, fără glumă, ideea acestui dublu meci mi se pare senzaţională. Îi felicit pe cei care s-au gândit la această întâlnire.”, a afirmat Meszaros.

Detaliile organizatorice nu au fost puse încă la punct, dar se vor cunoaşte în cel mai scurt timp. „Preşedintele celor de la fotbal, Toni Doboş a fost de acord cu ideea, urmează să punem la punct detaliile. Cert este că meciul va avea loc la finalul lunii ianuarie”, a explicat preşedintele executiv al „U” Mobitelco, Mircea Cristescu.

Baschetbaliştii au mai organizat o partidă similară, în urmă cu doi ani, când alături de jucători, pe teren au mai intrat sponsori, ziarişti şi suporteri, evenimentul bucurându-se de mare succes.

from informatia de cluj

No comments: