Tuesday, January 15, 2008

“U” pregăteşte o “bombă” pe piaţa transferurilor


Joselito Vaca, play-maker-ul echipei naţionale a Boliviei, este jucătorul pe care Universitatea îl curtează insistent în aceste zile. Sub contract cu Blooming Santa Cruz, Vaca (25 de ani) ar putea ajunge la “U” în această săptămână, asta în cazul în care conducerile celor două cluburi se vor înţelege la preţ. Interesul a fost confirmat atât de vicepreşedintele Radu Constantea, cât şi de preşedintele-manager Anton Doboş.
Vaca a debutat la o vârstă fragedă (17 ani) în prima ligă boliviană, jucând 33 de meciuri în primul său sezon ca profesionist. În anul 2000, ca jucător al lui Oriente Petrolero, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al campionatului intern. După acel sezon, Vaca a făcut pasul spre Major League Soccer, semnând pentru Dallas Burn. După un sezon excelent, fotbalistul a fost lovit de o accidentare, fiind apoi împrumutat la New York Metrostars.

în 2005 a revenit în campionatul Boliviei, semnând cu Blooming, iar apoi a devenit o prezenţă obişnuită printre titularii echipei reprezentative, unde este coechipier cu jucătorul lui CFR, Gualdalberto Mojica.

Discuţii confirmate

Negocierile cu Blooming Santa Cruz au fost confirmate atât de vicepreşedintele Radu Constantea, cât şi de Anton Doboş, managerul şi preşedintele clubului. “Ne interesează acest jucător.

A fost urmărit atent, iar acum ne aflăm în negocieri cu cei de la Blooming. Sper ca zilele acestea să reuşim să finalizăm”, a declarat Constantea, completat fiind de Toni Doboş: “E play-maker-ul naţionalei Boliviei şi un fotbalist care impresionează prin tehnică. în seara asta voi mai purta o discuţie cu cei de acolo”.

Celebrul site youtube.com prezintă mai multe filmuleţe cu jucătorul care impresionează prin tehnică, dar şi prin inteligenţa în joc sau şutul bine plasat de la distanţă.





Sântejudean, spre ISCT sau
Mureşul
Antrenorul lui “U”, Alpar Meszaros, a dezvăluit că atacantul Viorel Sântejudean va juca în a doua parte a sezonului la ISCT sau Mureşul Deva, două cluburi care-l doresc sub formă de împrumut.

“îl cunosc bine pe «Vio». E un jucător bun, însă cred că ar fi mai bine pentru el să mai joace până în vară la «Sârma» sau la Deva, de unde are oferte”, a spus Meszaros despre jucătorul care i-a fost elev la ISCT în prima parte a sezonului.

Pentru ziua de azi, Meszaros a programat două antrenamente în care va fi urmărit şi portughezul Luis Miguel, venit să dea probe de joc.

from ziua de cluj

No comments: