Tuesday, January 15, 2008

Prima salvă!


Clujenii au reuşit primul transfer de marcă, bolivianul Joselito Vaca (1,67 m) semnînd un precontract pe 2 ani şi jumătate cu Universitatea

"Şepcile roşii" au dat primul tun din această iarnă pe piaţa transferurilor.

"Decarul" naţionalei Boliviei, Joselito Vaca (25 de ani), şi-a dat ieri acordul pentru a evolua pentru următoarele două sezoane şi jumătate în alb-negru. "Vaca a semnat precontractul cu «U» prin fax. Săptămîna aceasta va veni la Cluj pentru a face vizita medicală şi pentru a semna contractul. Este un acord bun atît pentru jucător, cît şi pentru club", a confirmat transferul Vlad Roşca, reprezentantul jucătorului în România. Deşi a fost la un pas, la începutul acestei luni, de un transfer în Cipru, la Alki Larnaca, micuţul mijlocaş sud-american a fost direcţionat către "U", în baza bunelor relaţii dintre Roşca şi Toni Doboş.

"U" va plăti 250.000 de euro pentru mijlocaşul de 25 de ani, care a evoluat ultima dată în prima ligă boliviană la Club Blooming. Vaca va primi, pînă în vară, un salariu de 60.000 de euro, urmînd să-şi renegocieze angajamentul, în funcţie de prestaţia sa în acest retur.

"Da, e adevărat, ne-am înţeles cu jucătorul, dar vrem să vedem şi programul naţionalei Boliviei, pentru că nu vrem să plătim un jucător care să nu joace la club"
Anton Doboş, preşedintele Universităţii

CV Joselito Vaca
1999/2001 - Oriente Petrolero (Bolivia)
2001/2004 - NY/NJ MetroStars (SUA)
2005/2008 - Blooming Santa Cruz (Bolivia)
- 32 de meciuri şi 2 goluri în naţionala Boliviei

Vine şi Mojica?
Colegul lui Vaca din Naţionala Boliviei, fostul mijlocaş al CFR-ului, Gualberto Mojica (23 de ani), ar putea ajunge şi el la "U". Preşedintele "şepcilor roşii", Toni Doboş, a admis că şi Mojica se regăseşte pe lista posibilelor achiziţii din această iarnă. "Dacă şi jucătorul va dori să vină la «U» s-ar putea realiza acest transfer. Trebuie să vorbim din nou cu CFR Cluj, dar cred că ne vom înţelege de data aceasta", a spus Doboş.
from gsp

No comments: