Wednesday, January 16, 2008

Internetul se indreapta spre piata "netraditionala"

Locatiile obisnuite in care retelele wireless gratuite si-au fixat hot-spot-urile pana acum sunt baruri, cafenele sau hoteluri. De acum incolo, acestea vor fi fixate in zone mai neobisnuite cu acest lucru.

Cu peste 2.400 de puncte de acces la internet in Europa, free-hotspot.com este cea mai mare retea wireless gratuita din lume. Aproape 300 din acestea sunt in Romania, si 13 la Cluj-Napoca. free-hotspot.com se indreapta spre o piata "netraditionala" pentru Wi-Fi: saloane de coafura, reprezentante auto, campinguri sau zone comerciale.

Pentru a obtine acces la serviciul de Internet wireless gratuit al free-hotspot.com, utilizatorii vizioneaza o reclama introductiva a sponsorului.

Sistemul a luat si un premiu pentru cel mai bun produs Wi-Fi public si este disponibil operatorilor de retele wireless sub numele de marca EDGE Messaging.

free-hotspot.com sprijina o comunitate de utilizatori activi si asigura serviciul internet wireless gratuit pentru mai mult de 300.000 de persoane în fiecare luna.
from citynews

No comments: