Thursday, February 14, 2008

Meszaros: „Campanie de achizitii reusita!“

Stagiul de pregatire din Antalya se apropie de final. Alpar Meszaros trage primele concluzii dupa cantonamentul premergator reluarii campionatului, vorbind despre sansele „studentilor“ in prima etapa cu Rapid, despre campania de achizitii si viitorul echipei pe prima scena fotbalistica.

Meszaros este multumit de pregatirea echipei in cantonamentul din Antalya

Reporter: Domnule Meszaros, ati disputat pina acum cinci partide amicale. V-ati atins obiectivele?
Meszaros: Jocurile si antrenamentele au decurs foarte bine. Important pentru noi este psihicul jucatorilor. In momentul de fata trebuie sa-i aducem la o stare de concentrare maxima, pentru ca ne asteapta un campionat dificil, in care ne vom juca sansa pina la capat. Am mare incredere dupa acest cantonament.

V-a impresionat vreun fotbalist in mod deosebit?
Nu pot sa evidentiez pe nici unul dintre jucatorii mei. Evident, unii au fost cu un pas in fata altora, insa toti mai au timp pentru a dovedi ca merita un loc de titular. Ei trebuie sa dea maximum din potentialul lor in prima etapa, la Bucuresti, impotriva Rapidului. In aceasta situatie, sint convins ca putem face o figura frumoasa.

Cine v-a dezamagit?
Nu dau nume, pentru ca n-ar fi corect din partea mea.

Ati creionat un prim unsprezece cu care veti ataca a doua jumatate a campionatului?
Nu vom avea o formula de baza niciodata. Sint meciuri foarte multe si noi avem jucatori multi. Lupte pentru titularizare se dau la fiecare antrenament, pina in ziua partidei. Ma bucur pentru ca s-a creat concurenta pe fiecare post.

Sinteti multumit de noile achizitii? Multi fotbalisti au fost adusi din postura de jucatori liberi de contract.
Pentru posibilitatile financiare ale clubului n-am ce sa reprosez conducerii. Mergem la lupta cu ce avem. In aceste conditii nu cred ca puteam transfera fotbalisti mai valorosi. Per ansamblu, a fost o campanie de achizitii reusita.

Este posibil sa mai apara surprize in lotul Universitatii Cluj pina la meciul cu Rapid?
Nu cred. Eu ma gindesc ca nu vor mai aparea alte surprize. Vineri plecam de aici si vom continua antrenamentele acasa. Nu vad ce fotbalist s-ar mai putea integra in angrenajul echipei in doar 5 zile. Ar fi foarte greu, plus ca eu sint multumit de lotul pe care il am la dispozitie.

Amicale Antalya

„U“ Cluj - Gazonik 1-0
„U“ Cluj - Chunnam Dragons 0-0
„U“ Cluj - FK Andijan Taskent 1-0
„U“ Cluj - Pohang Steelers 0-2
„U“ Cluj - FC Harkov 0-2

from monitorul de cluj

No comments: