Wednesday, February 13, 2008

"U Cluj mă tentează"

Romeo Stancu a declarat pentru Ziua de Cluj că nu a primit o ofertă concretă de la Universitatea Cluj, dar a admis că mai discută ocazional cu Toni Doboş.

“E normal să discut cu Toni Doboş. Am lucrat împreună la AEK Bucureşti şi la Poli Timişoara, ne sunăm, ne mai întâlnim, dar cam atât. Nu au fost discuţii concrete, în care el să-mi ofere un contract ferm sau să mă cheme la Universitatea”, a spus Romeo Stancu.


Acesta a precizat însă că în cazul unei oferte n-ar spune “nu”, mai ales că momentan se pregăteşte cu echipa secundă a Rapidului. “Mai e o săptămână şi ceva până începe campionatul, iar toate echipele şi-au definitivat loturile. Nu depinde de mine. Dacă aş primi o ofertă concretă, atunci poate aş analiza-o şi aş lua-o în calcul. îţi dai seama că nu vreau să joc la Rapid II. «U» sună interesant şi cred că poate să se salveze de la retrogradare”, a mai spus rapidistul care în primăvara lui 2006 juca în sferturile Cupei UEFA.

Anton Doboş a replicat spunând că e posibil să insiste pentru Stancu dacă Rapidul va lăsa din preţ. “La noi orice leu, orice cent se vede. Să vedem dacă într-adevăr Rapidul solicită doar 58.000 de euro şi atunci vom negocia”, a mai spus Doboş.

Totul pe rapidisti.ro

No comments: