Wednesday, February 13, 2008

"TUDOR SI OLAH N-AU BUN-SIMT"

Anton Dobos Anton Dobos
INTERVIU / TONI DOBOS Presedintele lui "U" Cluj considera drept imorale deciziile celor doi fotbalisti de a depune memorii la Comisia pentru Statutul Jucatorului.

Anton Dobos (foto), presedintele Universitatii, spune ca s-a bazat pe bunul-simt al celor doi jucatori, care, în opinia lui, nu au ajutat cu nimic "sepcile rosii" în turul campionatului, desi au avut salarii uriase.

Domnule Dobos, cum comentati decizia CSJ de a-i declara liberi pe Tudor si Olah?

Asta este. Vom merge mai departe si vom face recurs. Vom apela absolut la toate modalitatile de a ne face dreptate si vom consulta toate forurile abilitate.

Jucatorii spun ca decizia este normala. Dumneavoastra spuneti ca "U" trebuia sa aiba câstig de cauza. Pe ce va bazati?

Pe bunul-simt al acestor jucatori, pe care nu i-as recomanda nici celui mai mare dusman al meu. Ei sunt total neprofesionisti din toate punctele de vedere. Este strigator la cer ceea ce se întâmpla!

Din punct de vedere legal, ce ati putea face?

Nu putem face prea multe pentru ca ei se bazeaza pe un contract semnat de ambele
parti, în care una dintre ele nu si-a respectat obligatiile. Din câte am înteles însa, Banceu avea o întelegere verbala cu jucatorii, conform careia banii urmau sa le fie dati în momentul în care existau fonduri suficiente. Ei atunci au aratat întelegere, dar lucrurile s-au schimbat. Din pacate, întelegerea era doar verbala.

Cine este principalul vinovat pentru situatia creata?

Este clar vorba de un management defectuos. Olah a fost cumparat cu 200.000 de euro, bani care înca nu sunt achitati în totalitate, i-am platit un salariu urias, iar el depune memoriu pentru 10.000 de euro. Lui Tudor i s-au acordat 170.000 de euro la semnatura. Sunt aproape 600.000 de euro dati unor jucatori care nu au ajutat cu nimic în tur. N-au ei asa valoare. Daca voiau sa plece cu orice pret de la "U", puteam ajunge la o întelegere.

from prosport.ro

No comments: