Tuesday, February 12, 2008

"U" Cluj incearca un portar belgian

Aflati in cautarea unui goalkeeper, dupa plecarea lui Martin Tudor, conducatorii lui "U" Cluj s-au oprit asupra albanezului Mustafa Arjon.

Ultima oara la Besa Kavaje, jucatorul si-a dat acordul verbal pentru a evolua pe "Ion Moina" pentru doi ani si jumatate, insa gruparea albaneza nu este dispusa sa renunte la el.

In acest sens, presedintele-manager al clujenilor, Toni Dobos, si-a luat masuri de precautie, astfel incat la revenirea in tara tehnicianul Alpar Meszaros sa abia la dispozitie trei portari. In aceasta seara, in cantonamentul din Antalya a sosit belgianul Pieter Merlier (foto), ultima oara la Maccabi Herzliya (Israel).

Goalkeeper-ul de 28 de ani a fost intampinat la aeroport de directorul sportiv Sorin Vadana, care a plecat in minutul 70 al amicalului cu FK Harkov, scor 0-2.

"Belgianul este liber de contract, l-am vazut pe DVD si urmeaza sa vedem ce poate. Mustafa intampina unele probleme cu fosta echipa, iar noi nu avem timp sa stam la discutii", a precizat antrenorul "alb-negrilor", Alpar Meszaros.

Altfel, fundasul Amarildo Belisha nu a convins in partida de verificare din aceasta seara si a fost lasat sa plece acasa.

from citynews.ro

No comments: