Tuesday, January 22, 2008

'BLOCNOTES' LA 'U'

ADJUDECAT Claudiu Raducanu revine în Liga I si va juca la “U”, a zecea echipa din cariera saADJUDECAT Claudiu Raducanu revine în Liga I si va juca la “U”, a zecea echipa din cariera sa
TRANSFER Claudiu Raducanu, fostul golgheter al României, va juca pe “Moina” în a doua parte a campionatului.

Claudiu Raducanu (31 de ani) va ajunge astazi în cantonamentul alb-negrilor de la Sovata, unde va semna un contract, atacantul le promite suporterilor lui “U” ca va pune serios umarul la salvarea “sepcilor rosii” de la retrogradare.

Oficialii clujeni au mai convins un jucator aflat pe final de cariera sa li se alature pâna în vara. Dupa ce au fost refuzati de Andrei Cristea, conducatorii de pe “Ion Moina” s-au orientat catre un alt ex-stelist. Atacantul Claudiu Raducanu, care a evoluat cinci sezoane în Ghencea, va purta “sapca rosie” pâna la finalul campionatului. Jucatorul, care a trecut pe la Espanyol si Arminia Bielefeld, dar a facut cunostinta si cu campionatul chinez, la Guangzhou Pharma, se va alatura începând de astazi lotului pregatit de Alpar Meszaros la Sovata. “Voi juca la «U» pâna în vara. Mâine (n.r. - astazi) voi fi prezent la Sovata si voi semna si contractul”, a confirmat Claudiu Raducanu, care spune ca nu îi este frica de o retrogradare cu Universitatea. “Nu ma sperie pozitia echipei în clasament. A jucat bine si în tur, dar a avut mult ghinion. In plus, a facut multe achizitii în aceasta iarna, iar Toni Dobos si ceilalti conducatori sunt oameni seriosi”, a declarat Claudiu Raducanu.

Vârful, care a fost vândut de Steaua la Espanyol pentru 1,2 milioane de dolari, mai spune ca echipa nu are cum sa retrogradeze cu el pe teren. “Le promit suporterilor ca nu vom retrograda. Voi da tot ce pot din mine pentru a marca cât mai multe goluri si pentru a ne salva”, a promis atacantul care a jucat ultima data pentru Sorrento Calcio, în Serie C1. “In principiu, s-au înteles si sunt sanse mari ca el sa semneze cu Universitatea”, a declarat impresarul Ana-Maria Prodan, care a aflat de la ProSport despre interesul lui “U” Cluj pentru jucatorul pe care îl reprezinta.

Raducanu a mai evoluat la Extensiv Craiova, Steaua, Espanyol Barcelona, Arminia Bielefeld, FC Vaslui, FCM Husi, Guangzhou Pharma, Nea Salamina si Sorrento Calcio.

Dobos: “Nu-l suspendam pe Bilica”

Pacaliti de Fabio Bilica, brazilianul care invoca tot felul de motive pentru a nu se prezenta la antrenamente, clujenii par resemnati cu gândul ca fundasul nu va mai juca la “U”. Totusi, Toni Dobos spune ca nu ar avantaja pe nimeni o eventuala suspendare a jucatorului. “De ce sa cerem suspendarea lui? Daca vine cu o oferta de transfer, suntem dispusi sa negociem, pentru ca nu-l putem tine cu forta”, a declarat presedintele Toni Dobos.

from prosport

No comments: