Monday, January 21, 2008

Planuri noi pentru lacul din Parcul Central

Administratia locala clujeana intentioneaza sa dea in administrare unui investitor privat (persoana fizica sau societate) lacul din Parcul Central “Simion Barnutiu”. Pana in data de 30 ianuarie, firmele sau persoanele fizice interesate pot depune oferte la sediul Primariei Cluj-Napoca.

Municipalitatea vrea ca viitorul administrator sa realizeze, printre altele, lucrari de dragare perioadica a lacului, curatenie pe luciul apei si sa planteze arbusti in zona acestuia. In plus, firma care va lua in administrare lacul, care are o suprafata de 1,2 hectare, ar trebui sa si amenajeze zona si sa achizitioneze barci, hidrobiciclete si sa refaca debarcaderul. Administratorul lacului ar urma sa-si scoata investitia din exploatarea lacului.

Firmele care vor depune oferte trebuie sa dovedeasca faptul ca au experienta similara in domeniu si ca au personalul si utilajele necesare administrarii lacului. Anul trecut, Primaria a mai organizat trei proceduri asemanatoare, insa nici o firma nu s-a aratat interesata de colaborarea cu municipalitatea pe acest sector.

from citynews.ro

No comments: