Saturday, January 26, 2008

CU GANDUL LA RAPID!

Alpar MeszarosAlpar Meszaros
“U” CLUJ “Sepcile rosii” s-au întors ieri dupa-amiaza de la Sovata si fac deja calcule pentru o victorie în Giulesti.

Alb-negrii au încheiat ieri cea mai grea parte a perioadei de pregatire, cantonamentul de la munte, si anunta ca sunt pregatiti sa produca multe surprize în retur.

La sosirea de la Sovata, antrenorul Alpar Meszaros (foto) s-a declarat multumit de jucatorii sai, dar mai ales de faptul ca, exceptând “cazul Olah”, “U” a scapat fara accidentari. “Ne-am pregatit bine, dar, cel mai important dupa parerea mea, este ca am unit jucatorii, ca acum formam o adevarata familie. Aseara (n.r. - joi seara) am cântat împreuna cu baietii cântecele galeriei”, a marturisit Meszaros, care este deja cu gândul la meciul cu Rapid, primul din sezonul de primavara. “Este foarte important acel joc si, chiar daca evoluam în Giulesti, ne dorim sa luam puncte. Suntem pregatiti sa producem surpriza nu numai cu Rapid, ci si în alte partide”, a adaugat Meszaros. “Ne gândim deja la Rapid, unde e obligatoriu sa obtinem un rezultat bun. Suntem capabili de asta, asa cum suntem în stare sa ne salvam de la retrogradare. Meszaros a reusit sa ne strânga lânga el si acum e alta atmosfera în vestiar”, a punctat si atacantul Nemanja Jovanovic.

Nicorec nu l-a convins pe Meszaros

Venit în probe de la Rapid II, mijlocasul Onisor Nicorec nu a impresionat si nu a fost retinut în lot. In schimb, antrenorul Alpar Meszaros sustine ca fundasul Perde si atacantul Budean au sanse sa fie legitimati la “U”. In probe a sosit si un fundas central brazilian, verisor cu Bilica. “O decizie finala voi lua vinerea viitoare. Oricum, îmi doresc un lot de 25-26 de jucatori”, a precizat Meszaros, care asteapta azi un raspuns de la fundasul stânga Dancia. “Nu s-a înteles cu rusii si e posibil sa vina la noi”, a spus tehnicianul.

from prosport

No comments: