Tuesday, January 22, 2008

CFR pierde cu Arsenal Kiev

CFR Cluj a disputat in aceasta seara al doilea meci amical din cantonamentul din Antalya. Elevii tehnicianului Andone au cedat cu 0-2 partida cu ucrainienii de la Arsenal Kiev.

Potrivit cfrmania.ro “feroviarii” clujeni au inceput partida in urmatoarea formula: Nuno Claro – Panin, Cadu, Sousa, Dorsin – Trica, Dani, Leao, Culio – Fabbiani, Semedo. In repriza a doua, CFR-ul a folosit urmatoarea garnitura: Turcas – Tony, Cadu, Sandberg, Fredy – M. Jose, Minteuan, Deac – Anca, Peralta, Dubardier.

Golurila partidei au fost semnate de Alan si Szelenev, in minutele 14 si 50. Desi au inceput mai bine partida, trimitand o minge in bara, prin Eugen Trica (foto), cfr-istii au platit tribut neatentiei din linia defensiva, taxata de Alan, printr-o lovitura de cap. Adversarii si-ar fi putut mari avantajul, dar Culio a intervenit salvator, scotand o minge de pe linia portii (24').

In mitanul secund, Andone a operat cateva schimbari, introducandu-i in teren pe proaspetii sositi Dubardier si Peralta, in linia ofensiva, alaturi de veteranul Anca. Mutarile s-au dovedit insa neispirate, clujenii incasand golul cu numarul doi, la doar cinci minute de la reluare. Mustruluiti de pe banca te antrenor, fotbalistii ardeleni si-au adus aminte ca sunt lideri in campionatul Romaniei si au inceput sa puna presiune pe ucrainieni. Peralta, insa, a irosit cea mai mare sansa a partidei, sutand in portarul advers din postura de unu la unu.

from citynews.ro

No comments: