Sunday, January 20, 2008

Schimbari importante in primul unsprezece la "U"

Tehnicianul Universitatii Cluj a vorbit in cantonamentul de la Sovata despre prima intalnire cu elevii sai, cat si despre noua fata a echipei in returul de campionat.



Rep.: Cum ati gasit vestiarul echipei?
Alpar Meszaros: Am simtit la prima intalnire o raceala in sanul echipei, o neincredere. Un peisaj sumbru, cu prea putine zambete. Am vrut sa schimb asta in randul jucatorilor si, pe zi ce trece, ii vad mai deschisi si cu o pofta de munca mai mare.

Rep.: Cand se va sfarsi "telenovela" Bilica?
Alpar Meszaros: Bilica, daca se reintoarce la Cluj, trebuie sa aduca bani de acasa. De fapt nici nu mai trebuie sa se intoarca, nu avem nevoie de jucatori de care trebuie sa te rogi sa vina. Astorga l-a sunat aproape zilnic sa vada ce se intampla cu el, dar nu i-a raspuns la telefon. Niciun jucator nu e de neinlocuit la "U" Cluj.

Rep.: Cati dintre titularii turul de campionat vor mai figura in primul 11 in retur?
Alpar Meszaros: Universitatea va fi o echipa schimbata si doar jumatate din titularii turului de campionat vor mai intra pe teren din primul minut. Vor evolua jucatorii care s-au pregatit exemplar, au simtul daruirii si care dau dovada de angajament fata de echipa.

Rep.: V-ati asigurat concurenta in compartimentul ofensiv. Ce posturi sunt in continuare deficitare?
Alpar Meszaros: In momentul de fata avem nevoie de un fundas si de un mijlocas. Suntem descoperiti in defensiva pentru ca avem doar trei stoperi: Cordos, Astorga si Iodi.

from citynews.ro

No comments: