Wednesday, January 23, 2008

Funar il acuza de plagiat pe contracandidatul sotiei sale

Senatorul PRM, Gheorghe Funar a anuntat ca va depune plangere penala si o contestatie impotriva noului sef de catedra al sectiei de Management si Inginerie Economica in Agricultura a Facultatii de Agricultura din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV), acuzandu-l de plagiat.



Astfel, Funar sustine ca Felix Arion, ales sef de catedra ieri, a plagiat dupa patru lucrari diferite programul managerial pentru ocuparea functiei de sef de catedra. “Maine voi depune o plangere penala impotriva lui, pentru ca nu este normal ca un plagiator si un infractor sa ajunga seful meu”, a declarat Gheorghe Funar. Senatorul clujean este si el profesor in cadrul aceleiasi catedre si spune ca Arion a castigat postul de sef de catedra cu ajutorul unui alt profesor, Emil Merce. “Sotia mea si-a depus candidatura, pentru ca nu am fost de acord amandoi ca un plagiator sa vina la conducere”, a explicat Funar.



Felix Arion a castigat ieri alegerile pentru sefia catedrei de Management si Inginerie Economica in Agricultura cu 17 voturi, in timp ce sotia senatorului, care astazi a sustinut o conferinta pe aceasta tema, doar 3.

Gheorghe Funar a depus, de asemenea, o contestatie la registratura Facultatii de Agricultura, care va fi discutata de Consiliul Facultatii. “Sotia mea are vechime cati ani are domnul Felix. O sa-l caute Parchetul si o sa intre la puscarie”, a conchis Funar. El il acuza de plagiat pe contracandidatul sotiei sale in conformitate cu Legea 8/1996.

from citynews.ro

No comments: