Thursday, January 24, 2008

Funar: Dosarul Monicăi Macovei trebuia să ajungă demult în judecată


Comenteaza
Gheorghe Funar
Gheorghe Funar
Secretarul general al PRM, senatorul Gheorghe Funar, a afirmat azi, la Târgu Mureş, într-o conferinţă de presă, că dosarul Monicăi Macovei, fost ministru al Justiţiei, trebuia în mod normal să ajungă demult în judecată.

Funar a spus că Macovei a semnat 500-600 de anexe la hotărâri de guvern identice "mai grave decât cea semnată de Chiuariu".

Parlamentarul PRM a arătat că Traian Băsescu va fi pus într-o situaţie dificilă, deoarece, "dacă preşedintele are acelaşi pix, va trebui să o trimită în judecată".

Gheorghe Funar a susţinut că Monica Macovei a fost pusă ministru al Justiţiei fără să i se fi studiat în prealabil dosarul de cadre şi că, în acest caz, preşedintele Băsescu nu a fost interesat să afle dacă aceasta este sau nu imaculată.

Senatorul PRM a avertizat că preşedintele ţării "de Norica Nicolai nu scapă, o va avea ministru la Justiţie", şi că Băsescu ar fi trebuit să semneze numirea acesteia, deoarece "acum ori o va face silit de decizia Curţii Constituţionale, ori va primi portofoliul după ce va fi validată în Parlament".
from adevarul.ro

No comments: