Tuesday, January 22, 2008

DE DOUA ORI GEORGE

INTARIRI Oficialii lui “U” s-au înteles ieri cu fundasul central Soltuz si spera sa bata palma si cu mijlocasul Florescu.

In tentativa de a evita naugrafiul în esalonul secund, oficialii alb-negrilor se misca non-stop pe piata transferurilor. Ieri, au batut palma cu George Soltuz. Urmatoarea tinta: George Florescu.

Fundasul central George Soltuz (30 de ani), care a evoluat ultima data pentru Gloria Bistrita, a ajuns la un acord cu “U” Cluj si s-a alaturat ieri lotului lui Alpar Meszaros, în cantonamentul de la Sovata. “Nu am semnat înca nimic, dar am ajuns la un acord verbal si voi ramâne la «U»”, a declarat fostul stoper al Bistritei. Cel mai probabil, jucatorul va semna un contract pâna în vara, cu drept de prelungire pentru înca un sezon.

Soltuz nu este ultima tinta a lui “U”. Surse din anturajul echipei au dezvaluit ca mijlocasul George Florescu, de la Torpedo Moscova, este foarte aproape de o revenire sub Feleac. Conform acelorasi surse, nou-transferatul Claudiu Raducanu ar fi fost ademenit sa semneze cu “U” si cu promisiunea ca “sepcile rosii” se vor mai întari în aceasta iarna, inclusiv cu George Florescu. Fostul international de tineret s-a transferat în 2004 de la “U” Cluj la Sheriff Tiraspol, împreuna cu Razvan Cocis, iar din 2006 evolueaza la Torpedo Moscova, în liga secunda din Rusia.

from prosport

No comments: