Tuesday, January 22, 2008

"NIMENI NU E TITULAR!"

IMPARTIAL Alpar Meszaros sustine ca nu va conta numele jucatorului atunci când va alege echipa de startIMPARTIAL Alpar Meszaros sustine ca nu va conta numele jucatorului atunci când va alege echipa de start
DECIS Tehnicianul Universitatii, Alpar Meszaros, spune ca nici macar Claudiu Raducanu, fosta vedeta a Stelei, nu poate fi sigur pe locul în primul unsprezece.

Alpar Meszaros pare multumit de campania de achizitii, dar avertizeaza ca jucatorii adusi în aceasta iarna trebuie sa moara pe teren pentru a prinde un loc în prima echipa.

Cu sapte jucatori noi si alti trei aflati în probe, antrenorul lui "U" Cluj se declara satisfacut de felul în care s-a "miscat" Toni Dobos în campania de transferuri. "Si înainte aveam un lot bun, dar sper ca aceste transferuri sa creasca si mai mult valoarea lui. Tinând cont de resursele financiare, cred ca transferurile sunt bune. S-a lucrat mult în cantonamentul de la Sovata si sunt multumit de felul în care au raspuns baietii. Si cei care au venit acum sunt pregatiti fizic si nu au probleme de adaptare", a declarat Alpar Meszaros.

Tehnicianul venit în aceasta iarna la "U" nu-l considera pe Claudiu Raducanu transferul iernii si spune ca nu-l va menaja deloc pe fostul golgheter al Stelei. "Toti cei care au venit pot fi considerati transferuri bune. De acum încolo depinde doar de ce vor arata ei pe teren. Nimeni nu este titular dinainte, nici chiar Raducanu. Cei care vor muri pe teren vor fi titulari", a declarat Meszaros.

Antrenorul de la care se asteapta revitalizarea Universitatii nu considera ca jucatorii trecuti de 30 de ani, precum Bundea, Soltuz sau Claudiu Raducanu sunt terminati pentru marea performanta. "Acesti jucatori mai pot oferi multe fotbalului. Zeno Bundea se pregateste exemplar si eu cred ca ar mai putea juca cel putin înca cinci ani. Va fi un fotbalist de baza în echipa", a conchis Alpar Meszaros.

from prosport

No comments: