Tuesday, January 22, 2008

Mircea Geoana a cerut sprijinul “grupului de la Cluj”

Mircea Geoana, presedintele PSD, a recunoscut la inceputul Conferinta Extraordinara a PSD Cluj meritele filialei locale a partidului si le-a facut o invitatie liderilor social-democrati clujeni de a se implica mai tare in viata publica.

“PSD va ramane un partid care incurajeaza democratia in partid. Patidul are obligatia de a recunoaste ca ca Ioan Rus, Vasile Puscas, Vasile Dancu au avut un rol extrem de important in promovarea sa si in reforma prin care PSD a trecut”, a declarat Geoana.

Geoana s-a referit la fiecare dintre liderii “grupului de la Cluj”. Astfel, Ioan Rus, care a renuntat la functia de presedinte al PSD Cluj, a fost invitat de Geoana sa-si reia toate functiile din partid. “Astept ca Ioan Rus sa-si reia in mod plenar toate functiile castigate cu o majoritate covarsitare”, a declarat Geoana.

Presedintele PSD a luat asupra sa vina faptului ca senatorul de Cluj, Vasile Dancu, nu s-a mai implicat in viata de partid. “Perioada aceasta in care a stat ascuns, imputabila si mie si altora, trebuie sa ia sfarsit”, a spus Mircea Geoana.

De asemenea, Geoana i-a cerut si fostului negociator-sef al Romaniei, Vasile Puscas sa se implice in viata partidului pentru ca “va urma o perioada grea”.

from citynews.ro

No comments: