Monday, January 21, 2008

Nevasta fostului prefect are Porsche Cayenne


Camelia Tişe, nevasta fostului prefect al Clujului, şi-a cumpărat cea mai rapidă maşină de teren din lume. "Am achiziţionat maşina pe cabinetul notarial la sfârşitul anului trecut. Este o maşină foarte bună şi o recomand tuturor", a susţinut soţia fostului prefect de Cluj, Alin Tişe.

De profesie juristă, la fel ca şi fostul prefect, Camelia Tişe şi-a deschis anul trecut birou notarial pe una din străzile centrale ale oraşului. "Este un model standard de Porsche Cayenne. Nu aş vrea să precizez ce sumă am plătit pe el, să nu creadă colegii notari că fac reclamă", a mai spus Camelia Tişe.

Preţul de catalog, fără taxe vamale, al unui Porsche Cayenne, variază de la 45.000 la 95.000 de euro. Porsche Cayenne este cunoscută drept cel mai rapid SUV (Sport Utility Vehicle) din lume la ora actuală, putând atinge suta de km în 6,8 secunde. Varianta standard de motorizare are 4511 cmc şi dezvoltă o viteză de 242 km pe oră.

Fostul prefect conduce încă vechiul automobilul achiziţionat în 2002 un Wolkswagen Passat. El a ocupat funcţia de prefect din noiembrie 2005 până la sfârşitul anului 2007, după care a fost pentru o scurtă perioadă manager al echipei de Foltabl Universitatea Cluj. Recent Tişe a declarat că se întoarce în avocatură, "profesia pe care o fac cu plăcere şi am cele mai mari satisfacţii".

Înainte de a fi prefect, Tişe a fost avocat şi a acumulat o avere impresionantă: 5 apartamente, o casă de locuit, 3 terenuri intravilane şi acţiuni care se ridicau la peste 100.000 de lei.

from clujeanul

No comments: