Monday, January 21, 2008

Fântâna muzicală din Avram Iancu, la licitaţie


Lucrările la fântâna muzicală din Piaţa Avram Iancu ar putea începe în luna aprilie. Aceasta în condiţiile în care licitaţia organizată de municipalitate pe data de 14 martie pentru contractarea lucrărilor de modernizare a pieţii decurge fără incidente. Piaţa Avram Iancu va fi restucturată, se vor modifica fântâna arteziană şi sistemul de iluminat al fântânii, dar şi cele ale Catedralei Ortodoxe şi Teatrului Naţional.


"Principalele obiective pe care le vom proiecta sunt modernizarea fântânii arteziene, schimbarea pavajului şi reproiectarea sistemului de iluminat pentru faţada Catedralei Ortodoxe şi pentru Teatrul Naţional", a explicat Ina Funetan, reprezentanta firmei care a câştigat licitaţia pentru modernizarea pieţei Avram Iancu, Atelier IF.


Fântâna arteziană va fi lărgită şi se vor monta noi jeturi de apă în trei timpi. Aceaste jeturi îşi vor schimba culoarea pe muzică. Termenul contractului de modernizare este de maxim 24 de luni, iar suma necesară a fost estimată între 6,5 şi 7,2 milioane de lei.

from clujeanul

No comments: