Saturday, February 23, 2008

12 useri au ghicit scorul corect!!!

Universitatea Cluj a reusit sa invinga in aceasta seara una dintre cele mai bune formatii ale Ligii I, Rapid Bucuresti. Golurile studentilor au fost marcate de Bundea si de Goga in timp ce, pentru giulesteni a inscris Pancu. Jucatorul meciului a fost noua achizitie a "Sepcilor Rosii", portarul Merlier care a a baricadat la propriu buturile portii noastre. Desi Flavius Bad a fost eliminat, jucatorii lui "U" au luptat eroic si au reusit sa inscrie pe final prin capitanul Dorin Goga.

12 useri au reusit sa ghiceasca scorul corect al acestei intaliniri astfel incat ei vor primi un bilet la tribuna oficiala pentru meciul din etapa urmatoarea in compania formatiei UTA Arad. Ei sunt: Maneszez Janos, Cenan Alex, Ispas Sergiu, Pop Cosmin, Muresan Mircea, Cuibus Lucian, Serban Ovidiu, Scurtu Daniel, Macri Catalin, Cristea Bogdan, Marin Cristea, Ioan Alexandru. Castigatorii vor contactati prin e-mail pentru a intra in posesia biletelor in cursul zilelor viitoare dupa ce ne vom reveni din betie.

ucluj.ro felicita inca o data atat echipa de fotbal, o echipa de eroi in aceasta seara precum si echipa de baschet care a invins in deplasarea de la Medias.

Haide "U"!

from ucluj.ro

No comments: