Thursday, February 21, 2008

VINE UN FRANCEZ

Fabien Boudarene (în galben)Fabien Boudarene (în galben)
ACHIZIŢIE „Șepcile“ vor să-l ia pe Boudarene.

Clujenii sunt aproape să dea cel mai mare tun din această pauză de iarnă şi să-l aducă pe “Ion Moina” pe mijlocaşul francez de 29 de ani Fabien Boudarene (foto în galben), care a jucat ultima dată la Litex.

Ardelenii nu se mai satură de transferuri şi sunt aproape de a obţine semnătura celui de-al 15-lea jucător nou. Alpar Meszaros i-a atras atenţia lui Doboş că mai are nevoie de închizători, iar acum s-a trezit cu şase oameni de acest profil în lot. Ultima achiziţie a „şepcilor” se numeşte Fabien Boudarene şi este un mijlocaş defensiv francez, de 29 de ani. Fotbalistul a fost coechipier cu „ceferistul” Eugen Trică la Litex Loveci şi a mai trecut pe la Saint-Etienne, Sochoux şi Dijon. „În principiu ne-am înţeles, urmează să mai discutăm unele aspecte ale contractului. Este un jucător cu experienţă, care poate să ne ajute”, a confirmat Toni Doboş.

Mijlocaşul, care şi-a încheiat conturile cu echipa bulgară, era aşteptat la Cluj în cursul zilei de ieri, dar a pierdut avionul care trebuia să-l aducă în Ardeal şi va face joncţiunea cu lotul clujean la Bucureşti.

from prosport.ro

No comments: