Thursday, February 21, 2008

DOBOS: 'PUTEM BATE PE RAPID'

Toni DobosToni Dobos
Presedintele echipei ardelene, Toni Dobos, crede ca formatia lui poate sa dea lovitura sâmbata seara în Giulesti. “Universitatea poate sa bata pe oricine în acest retur. Nu ne temem de Rapid, vom merge pentru a juca fotbal si pentru a obtine puncte. Meciul este important pentru ambele echipe. Noi am facut o pregatire buna, am adus mai multi jucatori si asteptam acum si rezultatele. Vom avea 15 finale, iar prima este foarte importanta”, a zis presedintele Dobos.

“Eu as vrea sa obtinem 45 de puncte în retur, dar nu cred ca se va putea. Obiectivul nostru este sa ne salvam de la retrogradare. Cred ca vom reusi acest lucru. Meciul cu Rapid este foarte important, sper sa obtinem un rezultat bun”, a precizat si antrenorul Alpar Meszaros.

Meciul Rapid – “U” Cluj va avea loc sâmbata seara, de la ora 18.30

Rapid este dupa 19 etape pe locul 2, având 41 de puncte. Adversara ei de sâmbata este pe ultimul loc în clasament, având 11 puncte.

In tur, Rapid a pierdut noua puncte pe teren propriu, fiind învinsa de CFR Cluj si remizând cu Bistrita, Buzau si Unirea Urziceni.

De cealalta parte, Universitatea Cluj nu a cunoscut pâna acum gustul victorie în deplasare. Ei au remizat în deplasare la UTA, Craiova, Farul si Pandurii.

from prosport.ro

No comments: