Monday, February 18, 2008

Bayano si Merlier raman, Iodi pe faras

Dupa jocul-scoala ce a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe stadionul “Ion Moina”, tehnicianul Alpar Meszaros a reusit sa traga unele concluzii asupra ultimelor achizitii. Astfel, Erison da Silva Santos Bayano (foto) va ramane la gruparea de sub Feleac, urmand sa semneze un contract pentru doi ani si jumatate. La fel ca el, Pieter Merlier va ramane si el la Universitatea Cluj.

“Merlier este un portar bun, stie sa comunice cu coechipierii sai, desi nu are un fizic impresionant pentru un portar. Poate fi foarte util echipei. Bayano este un mijlocas cu multe calitati. Imi place ca nu se retrage de la mijlocul terenului”, a tinut sa vorbeasca despre cei doi Alpar Meszaros.

In tot acest timp, soarta lui Edson da Nascimento va fi decisa in cursul acestei seri de staff-ul tehnic al sepcilor rosii. “In aceasta seara vom clarifica situatia lui Edson si vom lua o decizie. Nu stiu in ce conditii a venit la Cluj jucatorul”, a spus tehnicianul, completand ca mai are nevoie la echipa si de un jucator in fata apararii.

Fundasul Sorin Iodi nu a participat la jocul-scoala, antrenorul lui “U” sugerandu-i sa isi caute alta echipa. Din cate se pare, conducatorii Universitatii i-au comunicat ca vor sa il cedeze la Ariesul Turda. Iodi, care are contract pana in vara cu alb-negrii urmeaza sa ia o decizie.

La stadion a fost prezent astazi si Zsolt Szilagyi care si-a scos recent tijele din picior, dupa un accident care l-a scos din activitatea competitionala mai bine de doi.

from citynews.ro

No comments: