Saturday, February 23, 2008

PAZEA, VINE STEAUA!


Ajutor După ce a învins Steaua, „U" a stopat Rapidul chiar în Giuleşti, jucând în inferioritate jumătate de oră.

Adio ligă? rapid a pierdut, iar roș-albaștrii o pot ajunge în clasament dacă bat la Iași.

Giuleştiul a avut mereu ceva aparte în a-şi aclama idolii. Că în tribună sunt 20.000 sau 8.000 ca aseară, nici nu are importanţă.

Dar Pancu e un idol, poate singurul şi fără discuţie cel mai mare dintre ei. Şi tocmai ceva-ul ăla al tribunelor te face să vrei mereu să le răsplăteşti. Iar „Pancone" a fost aseară exact spiritul Rapidului. A dat tonul atacurilor, a pasat perfect, n-a făcut decât un pic faza defensivă, a driblat elegant, şuturile sale au fost frumoase, dar de cele mai multe ori erau calibrate parcă exact atât cât să nu atingă ţinta. Numai că Giuleştiul mai are ceva aparte: îi place, mai mult ca oricui, să trăiască periculos.

Victorie în inferioritate

Atacuri în valuri, presiune, apărare lejeră şi stupoare când un alt fost copil teribil de aici, un Pancu dinainte de vreme, Zeno Bundea, a împins mingea în poartă. De-abia atunci s-a trezit orgoliul. Furia atacurilor e acum la pătrat, dirijate, evident, de Pancu. Şi tot el rezolvă cazul, după penalty-ul ratat de Dică, cu un voleu răsfăţat în poarta clujenilor. Dar şi în Mircea Rednic se răscoală spiritul Giuleştiului! Despotovic în locul lui Maftei, atacuri disperate şi, cum se putea altfel, bobârnacul destinului, golul lui Goga.

Această înfrângere este cea mai mare ruşine pe care am suferit-o de când sunt eu la Rapid!

Daniel Pancu mijlocaş Rapid

Nu avem nicio scuză pentru această înfrângere. Ce să ne mai gândim la titlu?

Dani Coman portar Rapid























from prosport.ro

No comments: