Friday, February 22, 2008

"U" se muta acasa la Toma Rus!

Toni Dobos, presedintele clubului "U", a recunoscut, pentru citynews.ro, ca gruparea a renuntat la sediul din Casa de Cultura a Studentilor.


"Ne mutam pe strada Dorobantilor, la numarul 21, deoarece vechiul sediu nu era unul pentru o echipa de prima liga", a spus seful lui "U".

Surse apropiate gruparii au dezvaluit pentru citynews.ro ca studentii se vor muta intr-un sediu ce apartine lui Toma Rus, cercetat de DNA intr-un dosar de trafic de influenta care vizeaza subinchirierea unui spatiu al fostei societati Piscicola.

"Mi-am dat acordul pentru rezilierea contractului de la 1 martie. Ei au reclamat ca nu au suficient spatiu si au inceput deja sa-si care lucrurile in noul sediu, dar nu stiu unde se afla acesta. Contractul initial a fost semnat pe doi ani, din 2007 pana in 2009, insa exista o clauza care permite rezilierea cu acordul partilor", a precizat Silviu Corpodean, directorul Casei de Cultura a Studentilor.

Altfel, conducerea studentilor va investi 50.000 de euro in amenajarea unei sali de forta intr-un garaj din curtea stadionului "Ion Moina".
from citynews.ro

No comments: