Friday, February 22, 2008

Jack Mikaloff e noul şef UPC România

UPC România are de joi un nou preşedinte: Jack Mikaloff îl înlocuieşte pe Richard Anderson în fruntea uneia dintre cele mai mari companii locale de comunicaţii prin cablu TV.

Richard Anderson va continua să lucreze în cadrul companiei americane Liberty Global, deţinătorul UPC. Anderson, care a deţinut poziţa de preşedinte încă de la înfiinţarea companiei, în anul 1992, se va concentra pe activităţi de fuziuni şi achiziţii şi de conţinut strategic pentru operaţiunile Liberty Global din Europa Centrală. "Din această poziţie, el va colabora îndeaproape cu Nimrod Kovacs, preşedintele UPC Europa Centrală", se arată într-un comunicat al UPC România.

Mikaloff a lucrat în ultimii 10 ani pentru UPC în mai multe ţări din Europa. Din noua poziţie, el va coordona activităţile operaţionale ale companiei pe piaţa românească.

UPC România este una dintre cele mai mari companii locale de comunicaţii prin cablu TV. Operatorul deserveşte peste 1,3 milioane de clienţi din aproximativ 200 oraşe. De la intrarea pe piaţă, în urmă cu 16 ani, UPC a derulat investiţii de peste 700 milioane de euro. UPC este afiliat la compania americană Liberty Global. Liberty Global furnizează servicii video, voce şi acces la Internet pentru 16 milioane de clienţi din 17 state.
from clujeanul.ro

No comments: