Thursday, February 21, 2008

AMENINțA RAPIDUL

Zeno Bundea (în centru) a jucat pentru Rapid în peste o sută de partideZeno Bundea (în centru) a jucat pentru Rapid în peste o sută de partide
„U“ CLUJ Mijlocașul Zeno Bundea vrea să își învingă fosta echipă chiar în Giulești.

Zeno Bundea, mijlocaşul venit de la Maccabi Netanya, a devenit repede un om de bază în formaţia lui Meszaros şi consideră că un început în forţă este unica şansă pentru clujeni să evite retrogradarea.

Pentru Zeno Bundea, drumul de la extaz la agonie a fost foarte scurt. După jocurile din Cupa UEFA cu Maccabi Netanya, mijlocaşul a trecut direct la ultima clasată în Liga I. „Mie nu-mi place să trăiesc din amintiri. Am speranţa că ne putem salva de la retrogradare, dar sunt conştient că ne va fi foarte greu”, a declarat Bundea, care spune că rezultatele din tur nu vorbesc despre valoarea actuală a echipei. „Transferurile făcute ne oferă tuturor încredere. Au rămas puţini jucători din echipa de anul trecut şi atmosfera e alta”, este de părere mijlocaşul alb-negrilor.

Bundea consideră că atuul clujenilor în partida din Giuleşti ar putea fi lipsa de formă a rapidiștilor. „Este clar că plecăm cu a doua şansă, dar putem să nu-i prindem la nivel maxim. Vom specula orice greşeală a lor. După trei luni de pauză, n-ai de unde să ştii cum vor evolua jucătorii în prima partidă. Trebuie să fim atenţi, pentru că după două-trei etape putem spune dacă mai avem sau nu şanse de salvare”, a conchis Bundea.

Plecăm cu șansa a doua, dar vom specula orice greșeală a lor.
Zeno Bundea, mijlocaș „U“ Cluj

No comments: