Monday, February 18, 2008

Merlier: "Fotbalistii de aici sunt talentati"

Pieter Merlier, noul portar al Universitatii Cluj, a reusit sa il multumeasca pe tehnicianul Meszaros, fiind apreciat pentru calitatile sale, in detrimentul inaltimii sale deloc impunatoare. Astazi, Merlier urmeaza sa semneze un contract cu noua sa echipa.

“Inca nu am semnat, dar cred c-o voi face in aceasta seara. Am jucat in multe locuri in Europa, iar fotbalistii de aici sunt la fel de talentati ca cei de afara”, a declarat portarul belgian. El este foarte bucuros de ce a gasit la Cluj-Napoca. “Ma inteleg bine cu noii mei colegi in vestiar, sunt foarte amabili si ma bucur ca toti dintre ei vorbesc engleza sau chiar franceza. Nu stiam ca au venit atat de multi jucatori la Universitatea in pauza de iarna. Oricum, asta inseamna ca lumea de aici vrea sa realizeze ceva”, a conchis el.

Pieter Merlier a mai marturisit ca plecarea de la fosta sa echipa, Maccabi Herzliya, din Israel s-a datorat unui conflict cu presedintele de club. “Era un pic ticnit, dar acum ma bucur ca presedintele de aici este un om de fotbal”, a spus cu optimism Merlier.

from citynews.ro

No comments: