Friday, February 22, 2008

Încep finalele!

În Giuleşti, împotriva Rapidului, „U” îşi începe seria celor 15 finale despre care preşedintele Anton Doboş şi „principalul” Alpar Meszaros (foto) vorbeau înaintea ultimului antrenament efectuat pe „Ion Moina”. Dintr-un total de 45 de puncte puse în joc şi cu doar 11 acumulate în 17 partide, pentru a se salva de la retrogradare „U” este obligată să câştige între 24 şi 26 de puncte. În această iarnă, Toni Doboş a perfectat 13 transferuri! În total, numărul „stranierilor” care vor juca pentru „U” în acest mini-retur este de 8. Patru brazilieni (Astorga, Bilica, Baiano, Edvan Do Nascimento), un sârb (Nemanja Jovanovici), un muntenegrean (Milan Jovanovici), un belgian (portarul Pieter Merlier) şi un francez (Fabien
Boudarene) transferat pe ultima sută de metri. Boudarene a jucat ultima dată în prima ligă a campionatului bulgar, la Litex Loveci.


Agresivitate şi pressing


Acestea sunt cele două „ingrediente” cerute de Alpar Meszaros jucătorilor săi în toate cele 15 partide. „Vreau să câştigăm toate partidele, însă ştiu că acest lucru este imposibil. Totuşi, ei trebuie să le arate suporterilor că ştiu şi pot să se bată pentru fiecare minge. Suntem mai puternici ca în tur, iar salvarea de la retrogradare este un obiectiv pe care-l putem realiza dacă ne vom respecta în primul rând profesia. Le cer să fie agresivi şi să-şi sufoce adversarii!”, a declarat Meszaros. Tehnicianul „Şepcilor-roşii” a mai afirmat că partida cu Rapid nu-i crează emoţii, cu toate că se află la primul meci pe banca tehnică a Universităţii. „Împreună cu Stelian Gherman trebuie să găsim cea mai bună formulă de echipă pentru a câştiga jocul din Giuleşti. Nu am emoţii şi nici nu am dreptul de a le arăta”, a conchis Alpar Meszaros.

Antrenamente în nocturna Mogoşoaiei

„U” a plecat de ieri dimineaţă la Bucureşti, iar de la ora 18 a efectuat un antrenament la Centrul Naţional de Pregătire de la Mogoşoaia. În cantonamentul „Şepcilor-roşii” a ajuns şi francezul Fabien Boudarene, 29 de ani, mijlocaş defensiv. Conform spuselor preşedintelui Anton Doboş, Boudarene ar putea fi văzut în partida cu Rapid, în centrul liniei mediene, deşi acest lucru este, totuşi, puţin probabil. Vineri, de la aceeaşi oră, „studenţii” clujeni vor mai susţine un antrenament, după care Meszaros va comunica primul „11”. Acesta ar putea fi: Merlier – Unguruşan, Astorga, Bilica, Gigel Coman – Silvăşan, Baiano, Bunndea, Savu – Goga (Băd), Nemanja Jovanovici. Partida va putea fi urmărită pe canalul Naţional TV, de la ora 18.30.

from informatia de cluj


No comments: