Wednesday, February 20, 2008

Parfum de cafea

"U" Cluj încearcă să se trezească în ceasul al 12-lea şi să scape de la retrogradare, mizînd pe un cvartet de brazilieni. "Şepcile roşii" au deplasat doi jucători din Ţara Cafelei, pe Bilica şi pe Astorga, în stagiul de pregătire din Turcia şi au revenit la Cluj cu patru.

Mijlocaşii centrali Erison da Silva Bayano (27 de ani) şi Edivan do Nascimento (28 de ani) au trecut probele de joc şi au semnat contracte pe doi, respectiv doi ani şi jumătate cu gruparea studenţească. "Îmi place aici. Pînă acum totul este bine. Norocul meu este că mai sînt brazilieni în echipă şi astfel mă acomodez mai uşor", a spus Edivan, completat de Bayano: "Este mai frig ca la noi acasă, dar ne acomodăm şi cu vremea. Ştiu că sîntem pe ultimul loc în clasament, dar muncim mult ca să schimbăm situaţia asta".

Dacă fundaşii centrali Bilica şi Astorga şi-au asigurat locuri de titulari, Bayano şi Edivan trebuie să tragă tare pentru primul 11. "Avem patru brazilieni şi sper să se înţeleagă bine în teren. Să vedem dacă vor intra toţi patru titulari. Doi vor începe sigur. Bayano şi Edivan sînt jucători valoroşi, dar fotbalul din prima ligă de la noi este altfel decît cel din Brazilia. Sper să aibă rezultate această colonie braziliană", a punctat antrenorul Alpar Meszaros.

from gsp.ro

No comments: